Tussen de soep en de feiten 2023

Van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 oktober

VERNIEUWD CONCEPT!
2de editie van een 3-daags prikkelend thematisch festival!

Tussen de soep en de feiten, dat is sinds vorig jaar een drie dagen lang gevarieerd programma met deze keer als thema ‘Onthaasting’. Heel ons programma kadert in de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.

GRAAG TRAAG (?) !

De wereld en de samenleving evolueren snel. Geen enkel probleem voor enkelingen, maar botsen we niet allemaal vroeg of laat op het gevoel dat het toch net wat te snel gaat?
 
Hoe gaan we hiermee om? Welke ankerpunten kan je vinden om angst en onzekerheid in eigen handelen en denken te vermijden? De zoektocht naar die handvatten is in alle tijden dezelfde. Zoals steeds is de vraag niet of er iets verandert, maar wanneer en hoe.

Onze zekerheden en onze levenskwaliteit hangen steeds meer af van onze samenwerking en verstandhouding met anderen. Of het nu gaat om onze verwachtingen over werk, onze worsteling met de uitdaging van leven en dood of onze dromen over geluk. Wij willen niet louter overleven, maar goed leven. Precies daarom moeten we oog hebben en zorg
dragen voor de ander.


Deze en andere vragen verkennen we tijdens onze themaweek.
Moeten we dringend onthaasten of maken we ons druk om niets? Is rusteloosheid van allen tijde en biedt het ons mogelijk ook voordelen?

Voor de activiteiten op dinsdag 3 oktober, woensdagavond 4 oktober en donderdagmiddag en -avond 5 oktober is vooraf inschrijven niet nodig.

Op woensdag 4 oktober zijn er twee yoga sessies tussen 14:00 en 17:00 uur.
De plaatsen hiervoor zijn beperkt (20).

Wie wenst deel te nemen aan de stilteworkshop Less is More op donderdag 5 oktober dient zich in te schrijven.

Een plaats reserveren voor (één van) de twee yoga sessies of je inschrijven voor de stilteworkshop doe je door een mail te sturen naar tussendesoependefeiten@gmail.com met je naam + voornaam en waaraan je wenst deel te nemen.