Bevrijdingsfilms

Met onze eigen films willen wij bijdragen tot de bewustwording over sociale problemen, over andere culturen en gewoonten en diversiteit hier en in landen over de hele wereld.

Over Bevrijdingsfilms

Distributie

Met onze eigen films willen wij bijdragen tot de bewustwording over sociale problemen, over andere culturen en gewoonten en diversiteit hier en in landen over de hele wereld. Zo willen we het kritisch debat voeden rond belangrijke lokale en internationale maatschappelijke uitdagingen en bouwen we een werking uit rond deze thema’s waarbij ruimte is voor reflectie en verbreding van de wereldvisie.

 

Vertoningsrechten

Daarnaast is Bevrijdingsfilms jouw partner en het aanspreekpunt bij het organiseren van filmvoorstellingen. In samenwerking met de meeste Belgische, de grote Amerikaanse en verschillende Nederlandse en Franse verdelers beheren wij de vertoningsrechten van meer dan 15.000 titels. De voorbije jaren zijn we zo uitgegroeid tot een heuse kennisdatabank van filmrechten en hebben we een brede videotheek uitgebouwd, met kaskrakers, maar ook de verborgen pareltjes die niet meer te verkrijgen zijn. We streven er immers naar om film zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te maken, zowel voor de vertoner als de kijker.